Wij zijn Betonpoerengigant, op stip de nummer één van Nederland! Klinkt misschien heel opschepperig, maar het is wel zo. We leveren alles op het gebied van betonpoeren. Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip wat dat betreft. Met ons brede assortiment betonpoeren van hoge kwaliteit, alle toebehoren en bevestigingsmaterialen onderscheiden we ons op deze markt. En dat alles voor een zeer goede prijs! Betonpoeren zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier van hebt.

Betonpoerengigant, een naam die we met trots voeren

We zijn trots op onze naam Betonpoerengigant. Hierin komt duidelijk naar voren waar we veel ervaring mee hebben en waar we jou vakkundig advies over kunnen geven, namelijk betonpoeren. Deze zijn breed inzetbaar. Denk maar eens aan de tuin, je erf, terras of weg. Beton heeft een zeer lange levensduur. Bovendien is het een duurzaam materiaal dat het milieu nagenoeg niet belast.

Betonpoeren in vele modellen en afmetingen

Het ene bouwwerk is het andere niet. Wat je ook wilt bouwen, het is belangrijk dat je daarvoor de juiste poeren kiest. De functie is tenslotte om de fundering zo stabiel en stevig mogelijk te maken. Met een betonpoer zorg je dat de krachten van het bouwwerk worden verdeeld over de ondergrond, zodat deze niet op één plek terecht komt. Al gaat het om een schutting, je moet er toch niet aan denken dat deze na verloopt van tijd wegzakt. Of erger nog, bij harde wind compleet uit de grond wordt gerukt. Voor al dit soort zaken en nog véél meer kunnen we bij Betonpoerengigant jouw van advies voorzien. Leg ons je plannen voor en wij geven je professionele raad op het gebied van de te gebruiken betonpoeren. Ook vertellen we jou welke bevestigingsmaterialen handig zijn om erbij te bestellen.

Online bestellen of zelf afhalen

Betonpoerengigant levert in heel Nederland en België en hanteert daarbij lage verzendkosten. Bestellen gaat heel makkelijk in onze webshop. Wil je het zelf liever afhalen? Dat kan, maak hiervoor wel even een telefonische afspraak. Voor alle vragen over onze producten of levertijd mag je ons ook altijd bellen. Of vul hiervoor het contactformulier in. We verwelkomen je graag als klant!

U ook genieten van: