Of je nu een voetballiefhebber bent die graag een spelletje speelt met vrienden of de ouder van een rijzende ster die het voor je kind gemakkelijker wil maken om zijn vaardigheden aan te scherpen, een voetbalveld in de achtertuin kan het spel waar je van houdt tot je eigen maken huis. Hoewel het bouwen van je eigen sportveld een droom lijkt, is het niet zo’n vergezocht idee als je misschien denkt. Hoewel je Old Trafford misschien niet opnieuw kunt creëren, is er een pitchmogelijkheid voor bijna elke ruimte en elk budget.

Dus als je het idee hebt om het veld van je dromen te creëren, blijf dan lezen. Als je eenmaal weet hoeveel het gaat kosten, welke materialen je nodig hebt en of het überhaupt is toegestaan ​​waar je woont, kun je beslissen of het zinvol is om het veld dat je altijd al wilde hebben direct buiten je achterdeur te bouwen.


Kosten en materialen

Laat u niet ontmoedigen door het pas voltooide Audi Fields-prijskaartje van $ 400 tot $ 500 miljoen. Je zult tenslotte geen plaats bieden aan DC United en 20.000 van hun grootste fans. Verwacht voor een veld in de achtertuin ergens tussen een paar honderd dollar uit te geven om een ​​bestaand stuk gras te perfectioneren tot $ 16.000 of meer, inclusief het opruimen van veel, irrigatie en gerolde graszoden. Uw exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte van uw veld, de materialen en uitrusting die u kiest en de hoeveelheid arbeid die u inhuurt om te helpen.


Grootte

Hoe groter uw veld, hoe meer het kost om te bouwen. De meeste mensen hebben niet de ruimte om een ​​voetbalveld van regelmaat op hun terrein te installeren. Het goede nieuws is dat je geen 8000 vierkante voet nodig hebt om te oefenen met dribbelen, schieten en verdedigen. Hoewel de kleinste aanbevolen maat voor een voetbalveld 15 meter breed en 20 meter lang is, is het mogelijk om kleinere ruimtes te laten werken. Volg voor velden met twee doelen een breedte / lengte-verhouding van 0,625: 1. Voor halve velden met één doel moet de breedte 1,25 keer de lengte zijn.
Materialen

Het oppervlak waarop u speelt, is een van de grootste kostenfactoren als het gaat om het bouwen van uw eigen voetbalveld. Over het algemeen vereist natuurlijk gras de minste investering vooraf. Verwacht ongeveer $ 0,05 per vierkante voet te betalen voor zaad of tussen $ 0,08 en $ 0,45 per vierkante voet voor graszoden.

Zode of zaad, zorg ervoor dat u een grassoort kiest die verkeerstolerant is met een goede consistentie en herstelpercentage. Als je in het noorden woont, raden de meeste experts Kentucky bluegrass aan gemengd met 10 tot 20 procent Engels raaigras, omdat het zich snel vestigt en goed vult als het beschadigd is. Als je in het zuiden woont, is Bermuda-gras de beste keuze. U kunt het het hele jaar door zaaien met Engels raaigras.

Met $ 2 tot $ 8 per vierkante voet kost kunstgras aanzienlijk meer bij aanschaf en installatie. Traditionele graszoden, gemaakt van nylon, vallen aan de onderkant van de prijsklasse. Meer geavanceerde kunstgrasvelden, gemaakt van plastic vezels en gevuld met zand en rubberdeeltjes, vallen aan de bovenkant.

Liefhebbers van kunstgras zijn het erover eens dat de extra kosten voor het installeren van kunstgras worden gecompenseerd omdat het duurzamer is en minder inspanning en kosten vereist om te onderhouden. Bijkomende voordelen van kunstgras zijn:

Geen hersteltijd
Gebruik het hele jaar door
Gebruik onder alle weersomstandigheden
Geen pesticiden of herbiciden

Uitrusting

Als je eenmaal het veld hebt gemarkeerd, heb je alleen een voetbal een coach en een doelpunt nodig om te beginnen met spelen. Afhankelijk van uw budget kunt u uw ervaring verbeteren door een paar extra functies toe te voegen. Strategisch geplaatste schijnwerpers stellen u in staat om in een oefensessie te passen voordat de zon opkomt of om een ​​onderbrekingstijd in te halen nadat de zon ondergaat. Zoals bij alle elektrische werkzaamheden, is dit een project dat het beste aan een professional kan worden overgelaten, dus huur een aannemer voor buitenlandschap en verlichting in om schijnwerpers te ontwerpen en te installeren.

Een andere toevoeging die uw voetbalveld leuker kan maken, is een hek. Het installeren van een hek zal een extra $ 1.500 tot $ 4.000 aan uw budget toevoegen, afhankelijk van de lineaire beelden en het materiaal van uw hek, maar het stelt u in staat minder tijd te besteden aan het achtervolgen van ballen en meer aan het scoren van doelen. Dit geeft je ook wat privacy en beschermt auto’s op de oprit en ramen langs de achterkant van het huis tegen malafide hoekschoppen.
Arbeid

Als je fysiek en relatief handig bent, is het mogelijk om het meeste, zo niet alle, werk te doen dat nodig is om zelf een veld te bouwen, vooral als je de hulp inroept van een paar vrienden. Hoewel deze aanpak u geld bespaart, moet u overwegen hoe lang het duurt, of u over de juiste apparatuur beschikt en hoeveel expertise er nodig is om het werk te doen.

Natuurlijk zijn er voordelen aan het inhuren van een professional om uw kampeerplaats in de achtertuin te voltooien. U hoeft geen dure apparatuur te huren of te leren bedienen, en het project zal waarschijnlijk sneller worden voltooid. Als extra bonus kunnen aannemers doorgaans ook de materialen voor het project leveren. Misschien wel het allerbelangrijkste: een professional beschikt over de knowhow

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter