De temperaturen stijgen, de avonden worden steeds langer en de barbecue-geur ruik je overal… het is zomer! Hoogstwaarschijnlijk heb je je tuin of balkon ondertussen al in gereedheid gebracht om met volle teugels te genieten van het mooie weer, maar ben je je interieur wellicht vergeten. Deze kun je namelijk ook helemaal opvrolijken met zomerse tinten en accessoires. Lees gauw verder voor zomerse tips!

Lichte kleuren

Tijdens de zomermaanden is het altijd vroeg licht en laat donker. Dat is voor velen een verademing, aangezien de maanden daarvoor juist erg donker zijn. Licht kenmerkt de zomer dus; daarom is het leuk om dit terug te laten komen in jouw interieur. Geef je muren een nieuw lik verf met lichte tinten, zoals beige, wit of gebroken wit. Meubels kun je ook wit verven. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafeltje of leg een wit kleedje neer. Je zult al gauw een beach vibe voelen! Wil je echt een geheel nieuw zomers interieur? De Kick Collection bekijken is dan een goede optie voor jou. Je zult hier geheid je nieuwe favoriete meubel vinden!

Vrolijkheid

Iets wat de zomer nog meer kenmerkt, is gezelligheid. Dit kun je laten terugkomen in jouw woning door middel van felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan groen, geel of paars. Zo kun je vrolijke kussentjes neerleggen op de bank, zomers getinte gordijnen ophangen of een vrolijke print aan de muur hangen. Hoe meer vreugde, hoe gezelliger het wordt!

Planten en bloemen

Staat je tuin al vol met plantjes en bloemetjes? Trek dit door in je huis! Ze zijn niet alleen goed voor de zuurstof en luchtverversing in je woning, ze staan ook nog eens heel gezellig en zomers. Planten en bloemen voegen extra kleur toe aan je huis en zorgen direct voor een heerlijk zomers gevoel!

Meer zomerse inspiratie nodig? Kijk dan op skogen.nl!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter