angzaam komen er weer de koude nachten. Heerlijk om samen onder de dekens te kruipen en te genieten van elkaar gezelschap. Want wees nou eens eerlijk er is toch niets fijner als de temperaturen in de avond dalen om tegen elkaar aan te liggen. Om het nog wat leuker en spannender te maken hebben wij 5 tips om het in de slaapkamer wat spannender te maken.

Weg met die pyjama!

Leuk hoor zo een pyjamabroek of shirt, maar bepaald sexy is het vaak niet. Dit betekent niet dat je nu helemaal naakt in bed moet gaan liggen, want er moet ook nog iets te wensen zijn. Kies bijvoorbeeld eens voor sexy nachtkleding. Er zijn genoeg jurkjes waar je heerlijk in kan slapen, maar die er ook sexy uitzien. Wedden dat hij niet van je af kan blijven?

Ga voor wat speeltjes

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en dat is dat je op jacht moet naar wat je leuk vindt. Speeltjes zijn daar echt een leuke toevoeging voor. Heb je als vrouw wat meer moeite met klaarkomen kies er dan voor om een luchtdruk vibrator te gebruiken. Wil je tijdens de seks wat meer stimulatie dan kan een mini vibrator weer handig zijn. Ook leuk om te proberen is dat de vrouw een dildo met zuignap neemt terwijl je je vriend oraal bevredigd. Zo kan je eindeloos variëren met seksspeeltjes.

Kussens en nog eens kussens

Als je in bed ergens nooit genoeg van hebt dan zijn het kussens! Los dat je er heerlijk in kan liggen zijn ze ook leuk om te gebruiken tijdens de seks. Leg ze bijvoorbeeld onder je billen tijdens het vrijen of tijdens wat moeilijker standjes om het jezelf wat aangenamer te maken.

Gebruik de tv op de juiste manier

Ik ga niet zeggen dat je de TV weg moet doen, want veel koppels vinden het juist heel fijn. Gebruik hem gewoon juist door een beetje in de spanning te komen. Zet een sexy serie op Netflix op of maakt het nog spannender en kies voor een leuke 18+ film. Ideaal om samen in het moment te komen en de spanning op te bouwen.

Plaats een spiegel

Iedereen heeft wel eens een wilde fantasie. Met twee mannen of vrouwen? Het eens doen in een ruimte met veel mensen? Toekijken terwijl twee andere het aan het doen zijn. Allemaal spannende gedachtes. Met een spiegel plaatsen kom je een beetje in de buurt van dat alles zonder dat je direct een grote drempel hoeft te nemen. Kijk hoe jullie seks hebben terwijl je bijvoorbeeld doggystyle doet. Wedden dat jullie snel naar een hoogtepunt gaan!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter