In de zomervakantie gaan we niet alleen op vakantie, maar pakken we ook graag ons interieur aan. De vakantieperiode is namelijk een mooie moment om dit te doen. Je hebt de tijd en met zonlicht in huis lijkt alles net even iets mooier. Wanneer je dan toch bezig bent met je interieur is het ook verstandig om te kijken naar de verlichting. De laatste jaren is er namelijk veel veranderd en is er ook steeds meer mogelijk. Zo is de nieuwste led verlichting niet meer kil en kun je kiezen uit miljoenen kleuren met je smartphone.

Creëer momenten

Er zijn verschillende fabrikanten van slimme verlichting. De meeste bekende is Philips hue. Met hue kun je snel en eenvoudig overstappen naar slimme verlichting en maak je van elk interieur een sfeervolle ruimte. Sfeer creëer je eenvoudig met scènes die je op elk moment kunt aanpassen. Met een aanraking op je smartphone switch je tussen werk, concentratie en bijvoorbeeld ontspanning. Ideaal wanneer je bezig bent met een modern interieur. 

Een variabel interieur met moderne verlichting

Door het toepassen van slimme verlichting laat je je interieur leven en kun je het blijven veranderen. Je hebt namelijk de keuze uit miljoenen kleuren en kunt de helderheid naar wens per lamp aanpassen. Waar je vroeger meerdere dimmers, schakelaars en lampsoorten nodig had is dit nu niet meer noodzakelijk. 

Verschillende armaturen en lampen

Wanneer je kiest voor slimme led verlichting heb je de keuze uit veel armaturen en lichtbronnen. Gelukkig kun je al deze verlichting met elkaar combineren, waardoor het een geheel vormt. Ook voor buiten zijn er diverse lampen beschikbaar. De slimme buitenverlichting kun je samenvoegen met de binnenverlichting en bedienen met dezelfde app op je smartphone.  

Accessoires niet noodzakelijk wel handig

Het bedienen van de verlichting met een smartphone is niet voor iedereen even ideaal. Gelukkig zijn er ook diverse accessoires verkrijgbaar die de traditionele schakelaar vervangen en de bediening met een smartphone niet noodzakelijk maken. 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter