Verhuizen naar de VS, dat is nogal wat. Maar we begrijpen het natuurlijk wel. De Verenigde Staten is voor veel mensen een droomplek. Dit komt natuurlijk omdat we er fantastische steden vinden zoals Los Angeles, Chicago en New York, maar er ook waanzinnig natuurschoon te bewonderen is in de vorm van vele natuurparken. Toch zien we de meeste mensen verhuizen naar de VS vanwege hun werk.

Enkele tips

Sta je op het punt om te verhuizen naar de VS dan is het natuurlijk wel zo handig dat je weet waar je allemaal aan moet denken. In dit artikel bieden we zekerheid met erkende verhuizers door tips te formuleren van De Haan verhuizers. Laten we snel beginnen.

Ja, het lijkt misschien voor de hand te liggen maar toch is het niet zo; het is erg belangrijk dat je van tevoren weet waar je je wil gaan vestigen in Amerika. Dit omdat Amerika natuurlijk een gigantisch land is, waardoor de verschillen in klimaat en daarmee benodigdheden erg kan variëren. Kijk dan ook goed naar welk gebied je gaat en welke spullen je daar nodig zult hebben.

De green card

Ook is het cruciaal dat je een Green Card bezit. Zonder een dergelijke kaart mag je namelijk niet lang in de VS verblijven. Zorg er dan ook voor dat je een Green Card weet te bemachtigen. Dit kan op een aantal manieren. Ga je voor je werk naar de VS dan zorgt waarschijnlijk je werkgever voor je Green Card. Maar ook kun je een Green Card bemagtigen als je gaat trouwen met een Amerikaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kijkt naar je zorgverzekering. Deze is namelijk niet per direct afgesloten, maar moet zelf geregeld worden.

Verhuizen naar de VS is makkelijker door zekerheid met erkende verhuizers zoals De Haan. Door een specialist in te schakelen met je verhuizing, weet je zeker dat je niet iets vergeet en kom je veilig en fijn over. Ga dus voor zekerheid met erkende verhuizers.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter