Als student ben je behoorlijk veel aan het verhuizen. Vele studenten gaan op kamers als ze gaan studeren, dus ze verhuizen naar een andere stad. Vervolgens verhuizen ze naar een ander huis, omdat ze een betere kamer kunnen krijgen en als laatste moeten ze weer verhuizen omdat ze de studentenkamer moeten verlaten. Niet alleen druk, maar ook een duur grapje. Het is dan ook logisch dat je als student zijnde het liefst zo goedkoop mogelijk verhuist. Ook Hollandmovers begrijpt dit volledig. Daarom lees je In dit artikel meer over hoe jij snel en voordelig jouw studentenverhuizing kunt regelen.

Regel snel en voordelig jouw studentenverhuizing

Hieronder lees je een paar tips en tricks waardoor jij jouw studentenverhuizing niet alleen snel, maar ook voordelig kunt regelen.

Hulp van je ouders

Kijk je ouders eens een keertje lief aan en vraag ze of ze je een handje willen helpen. Als je ouders een auto hebben met een grote kofferbak of een busje dan kun je daar jouw huisraad in vervoeren.

Een busje huren

Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd nog een busje huren bij een busverhuur in de buurt. Natuurlijk heb je daar wel een rijbewijs voor nodig. Verder is het een aanrader om extra verhuisdekens en spanbanden te huren, zodat je spullen niet beschadigen op weg naar je nieuwe kamer.

Laat het vervoeren

Er zijn ook enkele websites, zoals Brenger.nl waarmee jij je spullen makkelijk en veilig kunt laten vervoeren. Voor een kleine extra vergoeding helpt de koerier zelfs om de spullen naar de juiste verdieping te brengen. Extra gemak dus en ook goedkoper dan een studenten verhuisservice.

Bonustip: als je op zoek bent naar een woning in Amsterdam ben je al snel veel geld kwijt. Zoek voor vragen vooral hulp bij het verhuisbedrijf Amsterdam, zodat het verhuizen zelf makkelijk en efficiënt gaat. Laat je altijd, waar je ook heen gaat, goed informeren over de mogelijkheden voor jou als student.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter