Gaat u een huis kopen waardoor je lid wordt van een VVE, lees dan deze blog voordat je dat contract ondertekent en besluit om die aanbetaling te storten, moet je misschien eerst onderzoeken wat je echt koopt voordat je naar die leuke community gaat.

De vereniging van huiseigenaren is meer dan een fijne plek om te wonen, het is ook een complexe juridische structuur met veel regels en beperkingen. De vereniging van een huiseigenaar wordt beheerst door het statuut van de staat, door de geregistreerde verklaring van de vereniging, door de statuten en statuten van de vereniging.

Eisen VVE


Telkens wanneer u een contract aangaat voor een aankoop van onroerend goed binnen dit type ontwikkeling, is het belangrijk dat u een kopie van de opgenomen verklaring en alle / alle wijzigingen ontvangt. Deze documenten MOETEN aan u worden geleverd door de verkoper of de agent van de verkoper, binnen uw inspectieperiode onder het contract. Dit is vereist, zodat u kunt nagaan aan welke beperkingen u zich zult houden zodra u en uw gezin naar uw nieuwe huis zijn verhuisd. Het is belangrijk dat u de tijd neemt om alle beperkingen te lezen, met name alle secties die gaan over de verantwoordelijkheden van de huiseigenaar tegenover de Vereniging. Alle items in de verklaring zijn akte-beperkingen op uw eigendom en u bent eraan gebonden door simpelweg het eigendom van het eigendom te nemen en een huiseigenaar in de gemeenschap te worden. Onwetendheid over deze beperkingen vormt geen verdediging tegen het feit dat u zich er later niet aan houdt.

Wonen in de vereniging van een huiseigenaar lijkt een droom die uitkomt voor sommige huiseigenaren, maar voor anderen die snel in een nachtmerrie kunnen veranderen. Als je niet oppast, zul je misschien te laat beseffen dat de lelijke boom in de voortuin, die je wilt vervangen voor een tropisch landschap, niet kan worden verwijderd; of dat uw hond niet in de gemeenschap kan leven omdat het geen goedgekeurd ras is. Dus voordat je beslissingen neemt, doe je onderzoek en ontdek je welke beperkingen je als huiseigenaar reguleren.

Meer info op: https://www.247vvebeheer.nl/

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter