Het is lastig om een origineel en leuk verhuiscadeau te geven. Je wilt namelijk niet het tiende bos bloemen geven waardoor de blije nieuwe bewoners het gevoel hebben dat ze een bloemenwinkel kunnen beginnen. De meest gegeven verhuiscadeaus zijn namelijk vaak een bos bloemen en etenswaren. Toch zijn er veel andere leukere cadeaus die je kunt geven wanneer je beste vrienden een nieuwe woning hebben. Lees hieronder enkele leuke verhuiscadeaus om te geven (of om te krijgen).

Ludiek en uniek

Zoals hierboven al is beschreven is het geven van een bosjes bloemen of etenswaren als chocolade het meest gegeven verhuiscadeau. Het is echter leuker om een ludiek en uniek relatiegeschenk te geven waar de trotse huiseigenaren ook daadwerkelijk iets aan hebben. Dan heb ik het hierbij niet over een stofzuiger of over een teiltje om mee af te wassen. Geef bijvoorbeeld een huisnummerkaartje met de naam erop, een plantenbak met de namen erop of een leuk gegraveerd beeldje.

Verhuiscadeaus voor bedrijven

Om een ludiek en uniek cadeau te geven voor een bedrijf met een nieuw pand is het leuk om een passend cadeau te geven. Een jong informeel bedrijf in een evenementenbranche kun je dus gerust vrolijke verhuiscadeau geven. Bij begrafenisondernemers is het daarentegen onpasselijk om een ‘grappig’ of ‘leuk’ cadeau te geven. Uit het grote aanbod relatiegeschenken dat online is te vinden kun je vaak altijd een passend cadeau vinden.

Laat je verhuiscadeau bedrukken

Om het verhuiscadeau nog ludieker en unieker te maken is het ook mogelijk om je verhuiscadeau te bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk en snel relatiegeschenken bedrukken waardoor het geven van het verhuiscadeau nog persoonlijker wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een naambordje, een plantenbak met de namen van de gelukkige bewoners of de vele andere cadeaus. Je geeft een persoonlijk cadeau waar veel aandacht en energie in heeft gezeten.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter