Uw gevel is bepalend voor de eerste indruk. Door stucen krijgt uw nieuwbouw niet alleen een prachtige uitstraling, maar verlengt u ook de levensduur van uw woon- of bedrijfspand. Bovendien wordt uw energierekening minder en wordt het wederverkooppotentieel groter.

Hoog rendement stucwerk


Stucwerk is een mengsel van cement, zand, kalk en water wordt op een zorgvuldige wijze aangebracht. Het beschermt huizen en panden tegen de tand des tijds tijdens koude winters en hete zomers. Vanwege het hoge rendement en het lage onderhoud is stucwerk een van de beste opties, zeker als het gaat om nieuwbouw. Voor het aanleggen van degelijk stucwerk maakt u het beste contact met een professioneel bedrijf dat beschikt over toegewijde en ervaren stukadoors.

Voordelen stucen nieuwbouw


Er zijn veel redenen waarom mensen stucwerk gebruiken bij een nieuwbouw stucen. Zo geeft stucwerk een ongelooflijke uitstraling aan uw splinternieuwe pand. Een stucafwerking zorgt daarnaast voor energiezuinigheid. Stucwerk geeft een sterk gestructureerd oppervlak, wat ideaal is voor moderne huizen en bedrijven. Als huis- of bedrijfseigenaar heeft u keuze uit diverse opties, zoals kiezelig, grof of glad. Een geconcentreerde, ruwe textuur? Vegen of vloeiend aanbrengen? Deskundige stucaannemers adviseren u graag over de stijl die uw nieuwbouwwoning het beste kan complementeren. 

Grote duurzaamheid


Stucwerk is een van de meest duurzame vormen van gevelbekleding die op de markt verkrijgbaar is. Met de juiste toepassing kan stucwerk langer dan vijftig jaar meegaan. Dit komt deels doordat stucwerk uitzet en samentrekt naargelang de temperatuur verandert, waardoor het risico op barsten of afbrokkelen vermindert. In tegenstelling tot veel andere soorten gevelbekleding zal stucwerk bij een juiste installatie na verloop van tijd niet schilferen of afbrokkelen. Dit maakt dit type gevelbekleding ideaal voor de winter, lente, zomer of herfst.

Verhoogde huisefficiëntie


Afwerking met stucwerk kan u van maand tot maand geld besparen op uw energierekening. Stucwerk fungeert als een uitstekende isolatie, met merkbare efficiëntie. Dit maakt het gemakkelijker om een gewenste temperatuur te handhaven in een huis of bedrijf dat van stucwerk is voorzien, vergeleken met panden met een ander soort exterieur. Stucwerk verlaagt uw verwarmingskosten in de winter door de warmteoverdracht door de muren te verminderen. Een deskundig stucbedrijf werkt graag met u samen om het type stucwerk te bepalen dat de beste efficiëntieniveaus kan bereiken.

Veel opties bij stucen nieuwbouw


Doorgaans zijn er bij de verschillende types gevelbekleding niet veel kleuropties. Met stucwerk kunnen gespecialiseerde aannemers echter kleuren rechtstreeks in de oplossing mengen, zodat u de perfecte aangepaste tint kunt kiezen. En hoewel stucwerk na verloop van tijd niet hoeft te worden geverfd, kunt u het desgewenst opnieuw schilderen. Sommige mensen kiezen voor synthetische gevelbekleding in plaats van het traditionele stucwerk. Deze kunststof behoudt de verfkleur nóg beter dan traditioneel stucwerk.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter