Sinds de bouw van onze woning hebben wij altijd nog dezelfde vloer gehad. Ook na vele verbouwingen zoals een nieuwe keuken en een stuk aanbouw is de vloer nog altijd hetzelfde gebleven. Nu wij nieuwe meubels hebben er geschilderd is en er nieuw behang is geplaatst is het wel tijd geworden voor een nieuwe vloer. Naast dat de vloer al extreem verouderd is past de vloer ook niet meer bij de stijl die we aanhouden. Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar het juiste bedrijf en de juiste vloer die wij zoeken. Erg lang hebben wij getwijfeld welke vloer wij wouden. Uiteindelijk zijn we gaan informeren naar een gietvloer. Deze vloer past erg mooi bij de stijl van onze woning en kent daarnaast ook vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Gietvloeren Enschede heeft deze gietvloer uiteindelijk erg snel en vakkundig geplaatst bij onze woning.

Waarom een gietvloer?

Een van de belangrijke voordelen van een gietvloer is dat ze er gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit komt mede omdat het een naadloze vloer is. Vuil is hierdoor natuurlijk makkelijk weg te krijgen. Dit is echt een enorm groot voordeel aan een gietvloer. Het is ook belangrijk om bepaald maatregelen te nemen om je gietvloer zo goed mogelijk te beschermen. Zo is het bijvoorbeeld heel verstandig om de juiste viltjes onder stoel, bank en tafelpoten te plaatsen en deze om de paar maanden te vervangen. Voor het stofzuigen een zachte borstel is ook een goede manier om je vloer te beschermen. Bier of wijn binnen een half uur van de grond verwijderen. Het verplaatsen van objecten voorkomen en wanneer toch nodig dan optillen. Een andere goede tip is om eens in de zoveel tijd een groot onderhoud te laten plaatsvinden.

Behangen van onze woning

Nadat de vloer was geplaatst en de muren waren gestukt werd het tijd voor het behangen. Een deel van onze benedenverdieping werd daarbij behangen. Onze woning laten behangen stond al een hele tijd op de planing. Dit vinden wij namelijk erg strak staan vooral om plekken bij bijvoorbeeld onze haard en kachel. Dit is dan uiteindelijk ook erg snel en vakkundig gedaan door Woning Behangen.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter