Blijven de vriendjes en vriendinnen van je kinderen regelmatig bij je thuis slapen? Heb je familie welke van ver komt en daardoor het liefst bij je overnacht? In beide gevallen kan het prettig zijn om een extra bed in huis te hebben. Je kunt kiezen voor een los bed, welke relatief veel ruimte in beslag zal nemen. Zeker in een kleinere woning is een extra bed niet wenselijk. Een vouwbed is een goed alternatief. Je kunt deze tot een klein pakket opvouwen en vervolgens opbergen. Een derde optie zijn onderschuifbedden. Je leest er in dit artikel meer over. 

Voordelen van onderschuifbedden 

Het voornaamste voordeel van onderschuifbedden is het feit, dat je ze eenvoudig onder een bestaand bed kunt schuiven. De naam van dit type bed verklaart de werking feitelijk al! Bij onderschuifbedden is het belangrijk om rekening te houden met het formaat van je bestaande bed. Je wilt er zeker van zijn, dat het extra bed onder dit bed te schuiven is. Je kunt er ook voor kiezen om een volledig nieuw bed aan te kopen, waarvan het onderschuifbed standaard onderdeel is. Zo weet je zeker dat het past en dat het schuifmechanisme naar behoren werkt! 

Bijpassend dekbed voor logees 

Een extra bed alleen is vanzelfsprekend niet voldoende, wanneer je slapers hebt. Zorg ook voor een comfortabel kussen en bijvoorbeeld een dekbed. In de winter mag het dekbed niet te koud zijn, terwijl je in de zomer niet wilt dat je gasten het te warm hebben. Er zijn dekbedden die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Wel zo handig! 

Logeerkamer aankleden met accessoires 

Begint de logeerkamer z’n vorm te krijgen? In dat geval kun je deze ruimte verder aankleden met leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een aantal planten in de logeerkamer en combineer ze met een fraai lampje aan het plafond of de wand. Zo voelen je gasten zich echt thuis! 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter