Woninginrichting van Kooten in Veenendaal heeft een breed assortiment PVC vloeren van verschillende merken. Ze hebben meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren en ook in de showroom van 400m2 liggen verschillende demovloeren zodat jij ook het gemak van PVC vloeren kunt aanvoelen. Laat je inspireren in de winkel in Veenendaal door de verschillende kleuren, structuren en toepassingen die in de showroom liggen. Voor meer advies en informatie helpen de interieurspecialisten je graag verder om de perfecte PVC vloer voor jouw woning te vinden.

Verschillende soorten PVC vloeren vind je in Veenendaal

In Veenendaal kun je dus vele verschillende soorten PVC vloeren vinden. In de showroom liggen een aantal demomodellen maar van Kooten biedt nog veel meer verschillende soorten PVC vloeren aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld PVC vloeren met een houtlook, een tegel- of betonlook, een Hongaarse punt, of de populaire PVC visgraat vloer. Al deze verschillende PVC vloeren bij van Kooten in Veenendaal zijn voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Hierdoor heb je ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van de vloer.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg populair geworden. Dit is ook niet gek aangezien er veel voordelen zijn bij het nemen van een PVC vloer. Een PVC vloer is bijvoorbeeld ideaal met een vloerverwarming of een vloerverkoeling. Dit komt omdat een PVC vloer redelijk dun is en direct op een geëgaliseerde vloer gelijmd wordt. Mocht je nog geen vloerverwarming hebben maar dit wel willen, dan kan van Kooten daarbij helpen. In samenwerking met JK Vloerverwarming kunnen zij een vloerverwarming voor je regelen. Verder is een PVC vloer makkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee. Ze zijn namelijk slijtvast en vochtbestendig waardoor je dus nooit vlekken in je vloer krijgt. Verder is een PVC vloer een stille vloer, wat dus ideaal is als er iemand onder je woont. De PVC vloer dempt het geluid doordat de vloer luchtdicht is. Verder zijn er natuurlijk ook oneindig veel mogelijkheden met PVC vloeren. Je kunt verschillende legpatronen maken en je kunt natuurlijk kiezen uit allerlei tinten en designs waarmee je de woning juist warmer of koeler kunt maken. Met PVC vloeren kun je dus alle kanten op. Klik hier om de diverse PVC vloeren van Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal te bekijken.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter