Natuurlijk licht is het allermooiste licht dat er is. Natuurlijk licht heeft verschillende voordelen, waaronder voordelen voor de gezondheid en voordelen voor het milieu en de portemonnee. Wil je in je kantoor meer natuurlijk licht? Kijk dan eens naar het installeren van een plat dakraam met opstand met een polyester golfrol

De voordelen van goede verlichting op kantoor

Voor het bedrijf is het eerste voordeel dat daglicht voordeliger is dan kunstlicht. Een kantoor met veel ramen dat veel licht doorlaat vangt gratis daglicht op. Een donker kantoor dat de hele dag door alle lampen moet laten branden betaalt hier veel meer voor. Daglicht is hiernaast ook gezond voor jou en je medewerkers. Daglicht helpt jou en je medewerkers om je fitter en energieker te voelen. Dit komt natuurlijk goed uit in het werk, omdat fitte en energieke collega’s productiever zullen zijn en ook efficiënter zullen zijn in hun werk. Wil je in je kantoor gebruikmaken van kunstlicht? Kijk dan eens naar een plat dakraam met opstand en een polyester golfrol. 

Heb je op je werk te maken met gevaarlijke situaties of werken je medewerkers regelmatig onder risicovolle omstandigheden? Dan is het kunnen gebruiken van daglicht ook een groot voordeel. Daglicht vermindert de kans op ongelukken ten opzichte van kunstlicht, omdat daglicht medewerkers alerter houdt. 

Goed voor het milieu

In de huidige tijd hechten we steeds meer waarde aan het behouden van de aarde in de huidige staat. We willen het milieu zo lang mogelijk goed houden, ook voor toekomstige generaties. Om deze reden is het gebruikmaken van daglicht ten opzichte van kunstlucht qua milieu ook zeker een goede keuze, omdat het gebruiken van daglicht in plaats van kunstlicht ook bijdraagt aan het in stand houden van het milieu. Een plat dakraam met opstand en een polyester golfrol kunnen zorgen voor dat daglicht dat jij zoekt in je kantoor. 

Omdat medewerkers zich prettiger voelen bij daglicht, zullen zij ook zorgen voor een betere werksfeer en hierdoor uiteindelijk ook weer bijdragen aan betere werkprestaties. Dit doen zij niet alleen met hun eigen humeur, maar ook door het humeur van andere medewerkers positief te beïnvloeden.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter