De verzekering van uw huiseigenaar, bedrijfsverzekering of lidmaatschap van een autovereniging dekt mogelijk de kosten van het repareren of installeren van sloten of voor vergrendelingsdiensten Slotenmeester . Als ze niet gedekt zijn, hebben ze mogelijk een lijst met providers die een gereduceerd tarief voor leden in rekening brengen.

Als je een verzekering hebt of lid bent van een vereniging, zorg er dan voor dat het bedrijf dat je kiest eronder valt. Soms is een pre-autorisatie nodig om in aanmerking te komen voor dekking. Neem contact op met jouw verzekeringsmaatschappij of lidmaatschapsvereniging voor de benodigde stappen

Kosten

Vervolgens moet je weten hoeveel je voor de service slotenmaker Goes moet betalen. Als je een lidmaatschap hebt dat dekking of kortingen biedt, zorg er dan voor dat de schriftelijke schatting van de slotenmaker dat weerspiegelt. Bevestig dat de schatting alle gerelateerde vergoedingen en kosten omvat. Vergeet niet om een ​​schriftelijke kopie van de gevraagde offertes te vragen.

Tot slot, wanneer de slotenmaker verschijnt om de benodigde reparaties of diensten uit te voeren, vraag dan om de schatting die al is verstrekt te bevestigen. Betaal niet voor de service of haal jouw creditcard niet op voordat u akkoord bent gegaan met het geoffreerde werk.

De slotenmaker kan vragen om jouw identiteitsbewijs te zien en een machtigingsformulier in te vullen. Maak je geen zorgen, dit is het teken van een betrouwbare professional. Ze moeten om identificatie en andere informatie vragen om te bevestigen dat je daadwerkelijk de eigenaar van het onroerend goed of de auto bent voordat ze aan de klus beginnen.

Het typische autorisatieformulier vraagt ​​om jouw:

Naam,

Adres,

Telefoonnummer,

ID nummer,

Slotenmakerdiensten gevraagd, en

Handtekening.

Dit is een standaardprocedure. Hoewel je de kleine lettertjes moet lezen om te weten waar je mee instemt.

Ontvang een factuur voor de slotenmakerdiensten

Als het werk gedaan is. Zorg ervoor dat u een kopie van de factuur krijgt met de uiteindelijke kosten van de services. Eventuele vervangende sloten, arbeidstijd van de slotenmaker en speciale prijzen voor hulpdiensten moeten op de factuur worden vermeld. Mogelijk moet u dit gespecificeerde document indienen bij uw verzekeringsmaatschappij of ledenvereniging.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter