Een tijdelijk verblijf in een mooi vakantiehuis kan zorgen voor ultieme ontspanning, en zeker als dit een romantisch huisje met jacuzzi is of misschien zelfs met privézwembad. Niet alleen ben je zo even in een andere omgeving waardoor je al tot rust komt, je kunt ook nog eens elk moment van de dag bubbelen in de jacuzzi of een duik nemen in je eigen zwembad! Dat is nog eens luxe…

Jacuzzi of hottub

Ga je voor een huisje met jacuzzi, dan zijn er diverse opties. Zo zijn er villa’s met een jacuzzi die buiten staat, maar je hebt ook huizen of hotels met een jacuzzi in de slaapkamer. Soms is er ook een bubbelbad in de badkamer. En dan heb je ook nog hottubs. Dit zijn van oudsher houten tonnen met water dat is verwarmd door het stoken van hout. Tegenwoordig is zijn deze wel wat moderner, maar de mooie houten look geeft wel een bepaalde sfeer. En omdat de jacuzzi of hottub lekker warm is, kan er bij elk weer heerlijk gebubbeld worden!

Privézwembad

Ook bij vakantiehuizen met privé zwembad zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun zijn er bungalows met een buitenzwembad die in sommige gevallen (een deel van het jaar) verwarmd zijn. Maar er zijn ook vakantiehuizen beschikbaar met een binnenzwembad! Aangezien het in Nederland niet altijd goed weer is, is dit wel een safe keuze als je zeker wilt zijn dat je het zwembad ook echt kunt gebruiken.

Sauna

En naast de luxe van een jacuzzi, hottub of privézwembad, zijn er natuurlijk ook volop huisjes met sauna of een combinatie van deze wellnessfaciliteiten. Zo heb je verschillende ontspanmomenten tijdens je vakantie!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter