Bedden bepalen je nachtrust en je comfort, wat een erg belangrijk deel is van je eigen gezondheid en welzijn alsook van je thuisgevoel. Liefst heb je en slaapkamer waar je daadwerkelijk tot rust kan komen en even al je problemen kan vergeten. Het is dan storend wanneer je dan slaapt als de prinses op de erwt: je kan er de vinger niet op leggen, maar iets aan je matras, kussen, of bed verstoort je comfort. Vooral wanneer je ouder wordt, wordt het steeds belangrijker om een echt goed bed te hebben. Bij de Suite hebben ze dan ook speciale aandacht voor bedden voor iedereen in iedere levensfase. Zo hebben ze wat betreft het seniorenbed verschillende opties die het voor jou comfortabel maken én houden om te gaan slapen.

Afgestemd op uw situatie

Een eerste voordeel van een seniorenbed bij de Suite is dat er is nagedacht over de hoogte van het bed. Als je ouder wordt, zijn je knieën niet altijd meer even flexibel. Opstaan of gaan zitten kan dan wat meer moeite kosten. De bedden van Suite zijn niet per se erg hoog, maar worden gemaakt op een hoogte die het best bij u persoonlijk past. Overigens is dat voor de meeste mensen een hoogte tussen de 55 en de 65 centimeter.

Verstelbare onderdelen

In zo’n situatie is het ideaal als je een bed hebt dat van hoogte kan wisselen. Zo is biedt de suite een hoog laag boxspring met alle comfort van dien. Dit bed is ergonomisch perfect uitgerust, zonder dat dit af doet aan de klassieke stijl van het bed. Hoog laag boxspring kan perfect worden afgestemd op je persoonlijke behoeften, bijvoorbeeld door allerlei verstelbare onderdelen en mogelijkheden, hulpmiddelen in verband met het opstaan, of de optie van een op maat gemaakte matras. Zo heeft Suite bedden met een ‘sta-op’ functie, zodat het opstaan u gemakkelijker wordt gemaakt maar u het tegelijkertijd toch zelfstandig kan blijven doen.

Makkelijker bed opmaken

Naast een sta-op functie, is er ook een functie die je helpt met het opmaken van het bed. Het opmaken van een bed is overigens voor mensen van iedere leeftijd een flink, om niet te zeggen een hels karwei. Suite heeft bedden met verrijdbare onderdelen zodat de hoeslakens makkelijker om de bedden heen te krijgen zijn. Ook zorgt de hoog-laag functie ervoor dat bukken niet meer nodig is bij het opmaken van het bed. 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter