Heb jij al de juiste eetkamerstoelen in jouw woning? Indien dit nog niet het geval is, wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Maar wat voor eetkamerstoelen passen nou goed bij jouw huis? In deze blog wordt dit precies aan je uitgelegd. Aan de hand van vijf verschillende eetkamerstoelen ontdek je gegarandeerd eentje die perfect bij jouw woning past.

Eetkamerstoel Matz

Ten eerste kun je voor eetkamerstoel Matz kiezen. Deze eetkamerstoelen zijn gemaakt van microfiber, wat een hoogwaardig materiaal is. Daardoor weet je zeker dat je comfortabel zit. Daarnaast is het design van deze stoel ook uitstekend. Je kunt heerlijk neerploffen na een lange werkdag en geheel tot ontspanning komen met deze stoel. Verder is deze stoel in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd een kleur tussen zit die goed past bij de rest van jouw interieur. Deze eetkamerstoelen zijn zeker het overwegen waard.

Eetkamerstoel Pluto

Een andere optie voor eetkamerstoelen is eetkamerstoel Pluto. Deze stoelen staan bekend om hun design dat soter, comfortabel en volledig uniek is. Dit komt met name door de kleuren van deze stoel, ze geven namelijk stoere tinten af. Je vindt deze stoel in cognac of beige. Verder is het design heerlijk minimalistisch en zijn er ook geen armsteunen. Hierdoor heb je met deze stoel veel vrijheid om met met je armen te bewegen tijdens het eten. Net als Matz is deze stoel gemaakt van microfiber.

Eetkamerstoel Jace

Wil jij in plaats van minimalistische stoelen juist voor een wat luxer gevoel gaan? Kies dan voor eetkamerstoel Jace. Dit is een armstoel die een robuuste stijl heeft. Deze stoel is van microvezels gemaakt en is in meerdere kleuren beschikbaar, waaronder army, antraciet en cognac. Daardoor zit er altijd een kleur tussen die goed bij de rest van jouw interieur past. Tevens zit deze stoel heerlijk en is de hoek van de rugleuning perfect om achterover te leunen. Verder zit deze stoel erg stevig, doordat het gebruik maakt van haar uitlopende poten om het gewicht te verdelen.

Eetkamerstoel Logan

Ook zijn er nog stoelen Logan. Wanneer je echt voor comfort wilt gaan, is deze eetkamerstoel simpelweg het beste. Dit komt doordat de buisframe erg fijn is en de handgreep erg handig is. Met deze eetkamerstoelen kun je de hele avond lang comfortabel blijven zitten. Verder is deze stoel gemaakt van microvezels, en is het in drie kleuren beschikbaar. Je kunt kiezen uit groen, cognac of antraciet. Dit zijn allemaal kleuren die neutraal zijn en in elk huis passen.

Eetkamerstoel Dez

Tot slot zijn er eetkamerstoelen Dez. Deze stoel staat bekend om haar klassieke design. De stoel is gemaakt van velours stof, waardoor het erg luxe aanvoelt. Ook de kleuren geven deze stoel een luxe gevoel. Je kunt voor oker, rust, hunter en antraciet kiezen. Verder zit deze stoel erg comfortabel doordat het een stevig frame heeft, maar tegelijkertijd een luchtige rugleuning heeft. Neem een kijkje bij MeubelBaas om deze eetkamerstoelen te ontdekken.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter