Veel mensen kennen het wel: na lange werkdagen beginnen er lichamelijke kwaaltjes toe te nemen. Deze kunnen voortkomen vanuit lange dagen stilzitten achter een computer of juist uit lange, staande werkdagen. Deze kwaaltjes kunnen als onaangenaam ervaren worden en kunnen daarbij van kwaad tot erger worden wanneer en niks tegen gedaan wordt. Om deze redenen is het belangrijk om op tijd in te grijpen wanneer er klachten ervaren. Binnen deze blog gaan wij wat dieper in op een paar klachten die vaak voorkomend zijn. Misschien komen deze klachten je bekend voor en kunnen wij je een stukje verder helpen. Lees snel verder!

Massagekussen tegen nekpijn

Werkt je op kantoor veel achter de computer? Dan is er een grote kans dat je hiervan een stijve nek en/of schouders krijgt. Wanneer je een massage kussen gebruikt dat speciaal is ontworpen om de spieren in de nek en schouders te ontspannen, zul je zien dat dit een hele opluchting is. Het beste massage kussen voor het ontspannen van deze spieren is een infrarood kussen met verwarming. De warmte van het infrarood kussen zorgt ervoor dat de bloedsomloop en doorbloeding kan bevorderen, waardoor druk en spierpijn worden verlicht. Dit zodat jij je tijdens of na werk een stuk meer ontspannen voelt.

Massagekussens tegen rugpijn

De nek en de schouders zijn ondertussen lekker relaxed door het infrarood kussen, maar je merkt dat die bureaustoel eigenlijk helemaal niet lekker zit voor je rug. Dan kun je ook een massagekussen voor de rug aanschaffen. Met zo’n rug massagekussen kunt je de pijnlijke plekken aanpakken, gespannen spieren losmaken en pijn verlichten. Je hebt veel verschillende massagekussens voor rugpijn. Zo zijn er kussens die de bureaustoel kunnen bedekken, maar ook kussens die shiatsu-massage nabootsen. Daarnaast zijn er kussens met vibraties en warmte. Het is maar net waar de persoonlijke behoefte ligt!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter