In 2021 zijn de Houten jaloezieen van Poweredblinds erg populair. En dat is ook niet gek, want houten jaloezieën creëren een speciale sfeer in je huis. Met deze raamdecoratie krijg je meer sfeer in je woning, maar je houdt het toch netjes en opgeruimd. Bovendien kun je jaloezieën ook oprollen, zodat je overdag licht hebt. ’s Avonds kun je ze dichtdoen zodat je privacy hebt. Ben je van plan houten jaloezieën te kopen? Dan zit je helemaal goed qua trends en mode! Er zijn wel enkele dingen waar je op moet letten wanneer je deze raamdecoratie aanschaft, dat kun je lezen in deze blog.

Let op de maten en lamelbreedte

Je kunt houten jaloezieën bij de meeste aanbieders in standaard maten aanschaffen. Voor producenten is dit goedkoper, omdat ze dan in grotere oplagen kunnen produceren. Als consument kun je deze jaloezieën echter beter niet kopen. De kans is namelijk groot dat ze niet goed aansluiten bij jouw raam waardoor je een veel te grote of kleine jaloezie hebt. Ga liever voor op maat gemaakte jaloezieën en kies de lamelbreedte die past bij jouw raam. Niet elke lamelbreedte past namelijk bij ieder raam.

Kleur, montage en ladderband of ladderkoord

Als je houten jaloezieën gaat aanschaffen, is het belangrijk na te denken over de kleur. Je moet namelijk kiezen voor raamdecoratie die goed in jouw interieur past. Kies voor een neutrale kleur zodat je altijd weet dat je goed zit en de kleuren niet vloeken met je bank of kast. Ook moet je rekening houden of je een ladderband of koord wilt. Kleinere jaloezieën worden standaard afgewerkt met ladderkoorden. Tenslotte moet je met je raamdecoratie rekening houden met de montage. Je kunt de raamdecoratie namelijk tussen de kozijnen laten monteren, maar ook op de muur. Let hier dus goed op met de maten.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter