Het is donker en guur buiten en dan wil je het binnen egzellig hebben. Vaak doe je dat met kaarsjes en lampjes maar sommige hebben hun kerstboom al op staan. Al is dat nog wat vroeg willen mensen toch een gevoel van gezelligheid. Een andere groep wil juist een frisse stoere look en feel in hun woonkamer. Urban lifestyle noemen ze dat. Dit gaat gepaard met stoere elementen als zwart met hout en vaak een strakke vloer. We zien dat strakke spuitvloeren het erg goed doen maar we zien dat vissengraat ook weer helemaal in is. Urban heeft een beetje de naam undergrounds te zijn maarniets is minder waar. Het stoere zit er zeker in en het is vaak sportief maar door het zwarte metaal wat je vaak terugziet krijgt het echt wel een leuk geheel. Ook een partij die veel  met custom builds en maatwerk projecten werkt is Nijne Yards. Zij hebben zich gespecialiseerd in het creëren van eigentijdse ontwerpen. Wat ze doen is eerst de ruimte leeg schetsen en visualiseren hoe het geheel er op hun eigentijdse manier eruit komt te zien. Het zijn vaak de details zegt Jeroen van Nine Yards.

Maar zonder de grote lijnen stellen de details niks voor. Het is Vaak een groter geheel dat allemaal bij elkaar moet passen met wat unieke eye catchers.

Urban is 2021

In 2021 gaan we dit steeds vaker zien in huiskamers maar ook zeker in winkels. Ze vinden het vaak suf om een standaard winkeluitrusting te hebben dus gaat men over op wat de doelgroep leuk vindt. Iets te drinken of juist iets te doen. Zo heeft Vans een heuse ramp in hun winkel waar skateboarders kunnen skaten en Nike SB heeft een coole bar staan. Allemaal om de bezoekers te pleasen en zich mee te herkennen. Dit kan geen enkele webshop nabootsen. Vandaar dat winkels zich er goed aan doen dit verder uit te bouwen.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter