Eén van de grootste trends van dit moment, is het hebben van een visgraat tafel in je woonkamer. Maar het kan natuurlijk ook in je studeerkamer staan of elders. Hoe het ook zij, visgraat tafels zijn niet meer weg te slaan. Je kan visgraat tafels aanschaffen bij speciaalzaken, zoals Mistertafel. De populariteit van deze tafels is makkelijk uit te leggen: ze zijn makkelijk vanwege de vele soorten hout waarop je ze kunt laten maken, ze zijn flexibel omdat ze met ieder interieur samengaan en tot slot zijn ze ook nog eens erg stijlvol. Niet gek dat iedereen er dus een wil.

Gespreksopener

Dat zijn natuurlijk al een aantal redenen waarom je mee zou doen met de trend en ook zo’n visgraat tafel zou moeten aanschaffen. Maar er zijn nog wel meer redenen te bedenken. Zo is een visgraat tafel al meteen een gespreksonderwerp. Dat klinkt wellicht niet al te voor de hand liggend, maar denk er maar eens over na: hoe vaak komt het niet voor dat er bezoek langskomt dat je lang niet hebt gesproken, of misschien zijn het mensen die je eigenlijk niet zo heel goed kent. Het kan dan wat ongemakkelijk zijn wanneer je geen gespreksonderwerp hebt. Visgraat tafels zoals verkocht worden bij Mistertafel is echter zodanig opvallend dat deze meteen uitnodigt tot een gesprek. Het zal niet lang duren voordat één van je gasten vol enthousiasme vraagt naar het type tafel waaraan hij of zij zit.

Eerste indruk

Daarnaast is het sowieso waardevol om mee te gaan met de trends van deze tijd. Zo zal jij degene zijn met de meest up to date inrichting in je woonkamer tussen al je vrienden. Niet alleen is dit prettig in sociale contexten, maar soms ook voor de waarde van je huis. De indruk die iemand heeft van je huis wordt namelijk deels bepaald door de meubels die erin staan.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter