Met diefstal uit tuinhuisjes in opkomst is het een goed idee om het voor dieven zo moeilijk mogelijk te maken om onopgemerkt in uw tuinhuisje te komen. In dit artikel vindt u een aantal eenvoudige manieren om uw eigendommen die in uw tuinhuisje liggen te beschermen.

#1. Zorg ervoor dat uw tuinhuisje altijd op slot zit.

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar veel mensen doen hun tuinhuisje niet op slot, vooral overdag als ze iets uit het tuinhuisje gebruiken niet. Later gaan ze terug naar de schuur om er dan achter te komen dat er iets is gejat. Laat u dat niet overkomen – sluit de schuur altijd af als u er voor langere tijd weggaat, en berg de sleutel veilig op, weg van de schuur.

#2. Installeer een detectielampje.

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het echt niet. Als u elektriciteit heeft aangesloten op de schuur, dan kan het zijn dat u een elektrische veiligheidslamp wilt laten installeren, die aangaat als hij beweging detecteert. De plotselinge verlichting is vaak genoeg om een dief af te schrikken. Heeft u geen elektriciteit aangesloten op de loods, dan is het heel eenvoudig om te kiezen voor een verlichtingssysteem met een bewegingsmelder op zonne-energie. Ze zijn heel eenvoudig te installeren, er zijn slechts een paar schroeven nodig om ze op hun plaats te houden. Het zonnepaneel absorbeert overdag zonne-energie en gebruikt die energie om de batterij op te laden. Dit is voldoende om het licht aan te drijven en te helpen voorkomen dat iemand zich op uw schuur richt.

#3. Maak de deur van de schuur lawaaierig.

Er zijn tal van loodsdecoraties zoals windgongen, bellen of zelfs luidruchtig kinderspeelgoed dat gebruikt kan worden om de schuurdeur lawaai te laten. Het is veel moeilijker voor een dief om ongemerkt in uw schuur te komen als er veel lawaaierige obstakels in de weg staan.

Hoewel deze suggesties erg gemakkelijk lijken, zijn ze soms genoeg om de indringer te laten besluiten om niet te proberen om in uw schuur te komen, omdat er veel meer tuinhuisjes zijn die ze kunnen proberen en die makkelijker onopgemerkt kunnen worden binnengedrongen.

Wees slim – en neem deze paar eenvoudige stappen om de veiligheid van uw tuinhuisje te verhogen voordat het te laat is!

Hulp van een sleutelmaker uit Amsterdam inschakelen!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter