Met betonnen U elementen kunt u op vele manieren uw tuin verfraaien. Het zijn niet alleen hele mooie elementen om te zien met hun stoere betonnen look. Ze zijn ook prima te gebruiken om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. U elementen zijn in diverse afmetingen en kleuren te koop. Bij Betongoed bieden we U elementen aan tegen verrassende prijzen. Zo heeft u voor een spotprijs elementen in handen waarmee u vele kanten op kunt. We leveren de U elementen in heel Nederland en België op de door u gewenste locatie. Kunt u snel aan de slag met het realiseren van uw tuinplannen. Neem voor ons grote aanbod U elementen een kijkje op onze website.

U elementen zijn op diverse manieren te gebruiken

De U elementen zijn prima te gebruiken als tuinmeubels. Zet er een aantal met de poten van de U vorm naar beneden naast elkaar en er ontstaat een leuke tuinbank. Leg er een stevige houten plank op zodat er nog meer eenheid ontstaat. Voor extra zitcomfort kunt u er nog heerlijke kussentjes of één langwerpige opleggen. U kunt de U elementen ook afzonderlijk van elkaar plaatsen en in het midden één waardoor er een leuk zithoekje wordt gecreëerd. Op de middelste een dienblad en klaar is de tuintafel met bijbehorende zitkrukjes. Door de U elementen anders te plaatsen en boven op elkaar ontstaan er handige vakken voor bijvoorbeeld houtopslag. Op deze manier kunt u er ook een handige oppottafel of buitenkeuken van maken. En het mooie is: breekt er een koude en natte periode aan, dan hebt u geen gesleep met tuinmeubilair dat binnen moet worden opgeslagen. Onze betonnen U elementen zijn bestand tegen weer en wind. Ze zijn onderhoudsarm en behouden vele jaren lang de mooie en stoere betonuitstraling.

U elementen online bestellen

Hoe u de U elementen ook wilt gebruiken of wat u er ook mee wilt doen, ze zijn bij Betongoed eenvoudig online te bestellen. We leveren U elementen in het grijs en het antraciet. Wilt u toch liever een ander kleurtje? Met betonverf is dit makkelijk te realiseren. Laat u inspireren en bekijk hier de vele mogelijkheden met betonnen U elementen van Betongoed.nl.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter