Het is weer tijd om een mooi kerst pakket uit te zoeken voor je mensen als je dat nog niet gedaan hebt. De bestellingen stromen binnen en de voorraden slinken snel. Vind jij het ook lastig om wat leuks uit te zoeken en heb je de neiging om je keuze steeds uit te stellen? Dat is jammer en niet nodig. In dit artikel hebben we een top 5 voor je samengesteld van de leukste en populairste kerstpakketten van dit seizoen. Lees snel verder en ontdek wat dit jaar de hardlopers zijn waarmee je iedereen een plezier doet. En als je een keuze hebt gemaakt, bestel dan ook meteen. Het zou zonde zijn als de box van je keuze er niet meer is en je weer opnieuw moet gaan zoeken.

Goud en glitters

Een kerst pakket met goud en glitters zie je heel veel terug dit jaar. Mensen houden van glamour en glitter en een pakket dat straalt voelt als een luxe cadeau. Vaak zijn de basistinten goud en zwart en zijn de producten die in de box zitten ook in die stijlvolle kleuren uitgevoerd. Zo geef je mensen het gevoel dat ze het waard zijn om verwend te worden en zet je iedere medewerker in het zonnetje. Het thema goud en glitter vind je in allerlei pakketten terug. Of het nu gaat om een borrelpakket of een pakket met zoete versnaperingen. Bijna elke type box is te vinden in een uitvoering met glitter.

Drank kerst pakket

Met een drank kerst pakket zit je altijd goed. Veel mensen houden wel van een wijntje of een biertje op zijn tijd. Dus als je drank geeft, doe je veel mensen een plezier. Hou wel rekening met mensen die vanuit hun geloof niet mogen drinken en zorg voor alternatieven. Je kunt kiezen voor bier of wijn of het helemaal feestelijk maken met bubbels. Er zijn ook pakketten met sterke drank of varianten om de heerlijkste cocktails te maken. Op het gebied van drank heb je alle keuze. Dus leef jezelf uit.

Laat mensen zelf kiezen

Wil je zeker weten dat je iedereen een plezier doet met het kerst pakket? Laat mensen dan zelf een pakket kiezen. Dan kan iedereen bestellen wat hij/zij leuk vindt. Houdt iemand van wijn, dan is er een wijnpakket. Drinkt iemand liever bier, dan kan dat ook. Is een ander een echte hobby kok, dan zijn er varianten met ingrediënten om te koken. Als je mensen zelf laat kiezen is iedereen blij. Je geeft dan een cadeaukaart die mensen online kunnen inwisselen voor het geschenk van hun keuze.

Duurzaam kerst pakket

Een nieuwe trend is een duurzaam kerst pakket. Daarin zitten allerlei duurzame dingen. Van biologische pasta tot overheerlijke jam van een lokale jam producent. Duurzaam is niet meer weg te denken in onze maatschappij en steeds meer mensen leven bewust een duurzamer leven. Geef het goede voorbeeld en geef een duurzaam cadeau als eindejaarsgeschenk. Hiermee laat je zien dat je een bijdrage levert aan een betere wereld en dat je medewerkers het beste gunt.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter